NWWI
 
Terug naar nieuwsoverzicht

Verscherpte maatregelen coronavirus

 NWWI Coronanieuws

We zien in steeds meer landen om ons heen dat de grenzen worden gesloten om verdere uitbreiding van het coronavirus te voorkomen. Gisteren is er crisisberaad geweest van het kabinet en RIVM. Ze hebben wederom diverse maatregelen genomen, waaronder het sluiten van de scholen, horecagelegenheden, sauna’s en sportclubs, om de verspreiding van het coronavirus in Nederland verder in te dammen. Deze maatregelen zijn op dit moment van toepassing tot 6 april.
 
Het NWWI had al eerder afgelopen week besloten haar vestiging van de Taxateurs Unie in Noord Brabantse Dongen, na enkele ziekmeldingen, te sluiten en heeft na rijp beraad vervolgens ook haar vestiging in Houten gesloten. Dat houdt in dat iedereen, indien de werkzaamheden dat toelaten, vanuit huis moet werken.
 
Dit zorgt er helaas voor dat de telefonische bereikbaarheid van zowel Taxateurs Unie als het NWWI daar uiteraard grote hinder van ondervindt en we minimaal bereikbaar zullen zijn. We verzoeken u dan ook alleen voor spoedzaken te bellen en alle andere vragen via de e-mail te stellen. We zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk worden beantwoord. De validatiewerkzaamheden gaan gewoon door, omdat iedereen de mogelijkheid heeft om vanuit huis kan werken.
 
We hebben dan ook besloten, in afwachting van nadere berichtgeving, deze maatregel tot maandag 6 april aan te houden. Het is voor iedereen een lastige periode en we hopen dan ook dat alles weer snel normaliseert. Wij gaan ervan uit dat u begrip heeft voor deze maatregel en wensen iedereen veel sterkte met deze lastige periode. 

Terug naar nieuwsoverzicht