NWWI

Disclaimer

Deze website is eigendom van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI).
Het NWWI spant zich in voor een zorgvuldige, juiste en zo actueel mogelijke weergave van de informatie op deze website. Mochten er desondanks onjuistheden in de gegevens voorkomen of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan erkent het NWWI hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.
Wij houden ons het recht voor om op elk moment de inhoud van de website aan te passen en informatie toe te voegen of te verwijderen zonder voorafgaande mededeling te hoeven doen.

Nederlands recht
Op deze website en disclaimer is Nederlands recht van toepassing. De informatie op deze site is bedoeld voor mensen die in Nederland wonen. NWWI is geregistreerd onder nummer bij de Kamer van Koophandel.

Werking website
Wij kunnen geen garantie bieden betreffende de veiligheid van de website, noch aansprakelijk gesteld worden voor de schade die, direct of indirect, het gevolg is van een onderbreking in de beschikbaarheid van de site. Wij doen daarvoor wel ons uiterste best.

Informatie op sites waarnaar gelinkt wordt
Op deze website wordt soms gelinkt naar externe sites. De informatie op deze externe sites is door ons niet gecontroleerd op juistheid. Wij zijn niet verantwoordelijk voor die informatie.

Gebruik van informatie
Alle informatie op deze website (waaronder de vormgeving, huisstijl en logo's) is eigendom van NWWI.
Je mag de informatie op onze website voor privédoelen gebruiken, onder voorwaarde
dat je vermeldt dat je de informatie hebt gevonden op de website van NWWI en dat je de
informatie ongewijzigd laat. Als je de informatie op deze site wilt gebruiken voor commerciële doeleinden, moet je daarvoor eerst toestemming aan ons vragen.

Over de disclaimer
NWWI behoudt zich het recht voor deze disclaimer aan te passen. De meest actuele
disclaimer vind je altijd op deze website.

E-mail disclaimer
De informatie die is opgenomen in e-mails van NWWI kan vertrouwelijk zijn en is
uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Als je onterecht een bericht ontvangt, vragen wij je om de inhoud niet te gebruiken en de afzender direct te informeren door het bericht te retourneren