NWWI

Taxateur

Als taxateur staat u voor uw vak. U wilt kwaliteit leveren en uw opdrachtgevers een kwalitatief, leesbaar en betrouwbaar taxatierapport bieden. Een rapport dat door alle geldverstrekkers wordt geaccepteerd en dat op een efficiënte, digitale wijze tot stand komt. Het NWWI ondersteunt u daarbij: kwaliteit, uniformiteit en onafhankelijkheid staan bij het NWWI voorop. Met het NWWI logo op uw taxatierapport straalt u dit ook richting uw opdrachtgevers uit.

Het NWWI biedt u de mogelijkheid om met NWWI taxatiesoftware op een efficiënte en digitale wijze het hele taxatieproces van aanvraag tot digitale handtekening stap voor stap te doorlopen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om eenvoudig een ander taxatiesoftwarepakket te koppelen aan onze systemen. U ontvangt een digitaal gevalideerd rapport dat uw opdrachtgevers op een transparante wijze inzicht geeft in de totstandkoming van de waarde.

Deelname

Het NWWI staat als validatie-instituut voor een betrouwbare en transparante taxatiebranche. In het belang van consumenten, Geldverstrekkers én taxateurs. Het NWWI wil bijdragen aan een branche waarin louter plek is voor vakmensen en waar de continu geleverde kwaliteit bijdraagt aan de verbetering van het imago van de taxateur.

U kunt als taxateur deelnemen aan het NWWI indien:

  • u staat ingeschreven in het taxateursregister NRVT.
  • u in het bezit bent van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, afgesloten bij een erkende verzekeraar.
  • u uw kennis niveau op peil houdt door het aantoonbaar volgen van permanente educatie.

Bent u aangesloten bij het NRVT en voldoet u aan de overige voorwaarden?

Aanmelden