NWWI

Op deze website pagina wordt de actuele status vermeld ingeval van storingen op onze dienstverlening of storingen binnen onze infrastructuur. Daarnaast maken we op deze pagina ook meldingen van onderhoudswerkzaamheden die impact hebben op het gebruik van o.a. Taxatieweb of verschillende webservices.

Actuele melding(en):
Storing Bodemloket.nl: 
30-07-11:45 Gisteren heeft men onderhoud gepleegd op bodemloket.nl en was de site niet bereikbaar. Ook vandaag zijn er problemen met de bereikbaarheid van de site, mogelijk nog steeds als gevolg van de verrichte werkzaamheden in het kader van onderhoud. Zodra wij meer vernemen over de status dan zullen wij u informeren. Namens bodemloket.nl excuses voor het ongemak
Eerdere meldingen:
25-07-2021 - 15:05 uur; We hebben een vermoeden dat het datacenter, onaangekondigd, bezig is met het verrichten van onderhoud op haar systemen. We ervaren dat het NWWI systeem (Taxatie/Extranet) af en toe geheel uitvalt en daarna weer gewoon bereikbaar is. We trachten te achterhalen wat hiervan de oorzaak is. Excuus voor het ongemak.