NWWI

Op deze website pagina wordt de actuele status vermeld ingeval van storingen op onze dienstverlening of storingen binnen onze infrastructuur. Daarnaast maken we op deze pagina ook meldingen van onderhoudswerkzaamheden die impact hebben op het gebruik van o.a. Taxatieweb of verschillende webservices.

Actuele melding(en):
Storing: 
25-07-2021 - 15:05 uur; We hebben een vermoeden dat het datacenter, onaangekondigd, bezig is met het verrichten van onderhoud op haar systemen. We ervaren dat het NWWI systeem (Taxatie/Extranet) af en toe geheel uitvalt en daarna weer gewoon bereikbaar is. We trachten te achterhalen wat hiervan de oorzaak is. Excuus voor het ongemak.
Eerdere meldingen:
26-05-2021 – 14:00 uur; We hebben problemen met het ontvangen van e-mails in onze Zendesk applicatie. Dit heeft ervoor gezorgd dat de mails vanaf 11.00 uur tot 13.34 uur niet zijn binnengekomen en we vermoeden dat dit ook niet meer zal gaan gebeuren. Wij verzoeken u dan ook om, indien u in dit tijdsbestek een mail naar het NWWI heeft gestuurd, om deze nogmaals te versturen. Beter mee verlegen als om verlegen zouden we kunnen zeggen. Vanaf 13.34 uur worden de mails vanuit een andere applicatie weer door onze Support medewerkers opgepakt om te beantwoorden. Bedankt voor uw begrip en excuses voor het ongemak.