NWWI

Op deze website pagina wordt de actuele status vermeld ingeval van storingen op onze dienstverlening of storingen binnen onze infrastructuur. Daarnaast maken we op deze pagina ook meldingen van onderhoudswerkzaamheden die impact hebben op het gebruik van o.a. Taxatieweb of verschillende webservices.

Actuele melding(en):
Er zijn momenteel geen storingen bij ons bekend

Eerdere meldingen:
2023-05-03 10:10 uur: De storing is inmiddels verholpen en alle systemen werken weer naar behoren. Bedankt voor uw begrip in deze.
2023-05-03 09:20 uur: NWWI ondervindt moment een storing. Onze ICT afdeling is druk bezig dit probleem te verhelpen. Wij gaan ervan uit dat het zo spoedig mogelijk wordt opgelost, dus ons verzoek is om het op een later tijdstip nogmaals te proberen. Excuses voor het ongemak.
2023-04-19 14:20 uur: De storing is inmiddels door de ICT afdeling verholpen en alle systemen werken weer naar behoren. Bedankt voor uw begrip in deze.
2023-04-19 10:25 uur: NWWI ondervindt momenteel wederom hinder van een verbindingsprobleem met onze hostingpartner Azure. De verbinding is "instabiel" en dit heeft tot gevolg dat de gebruikers soms wel en soms niet geen gebruik kunnen maken van de verschillende systemen. Onze ICT afdeling is druk bezig dit probleem te verhelpen. Wij gaan ervan uit dat het zo spoedig mogelijk wordt opgelost, dus ons verzoek is om het op een later tijdstip nogmaals te proberen. Excuses voor het ongemak.
2023-04-18 12:10 uur: De storing is inmiddels door de ICT afdeling verholpen en alle systemen werken weer naar behoren. Bedankt voor uw begrip in deze.
2023-04-18 11:55 uur: NWWI ondervindt momenteel hinder van een verbindingsprobleem met onze hostingpartner. Dit heeft tot gevolg dat een groot deel van de gebruikers geen gebruik kan maken van de verschillende systemen. Onze ICT afdeling is druk bezig dit probleem te verhelpen. Wij gaan ervan uit dat het zo spoedig mogelijk wordt opgelost, dus ons verzoek is om het op een later tijdstip nogmaals te proberen. Excuses voor het ongemak.
2023-03-01 11:25 uur update: Alle issues zijn inmiddels door de ICT-afdeling opgelost en Taxatieweb zou weer volledig naar behoren moeten werken. Bedankt voor uw begrip in deze.
2023-03-01 10:15 uur update: NWWI heeft gisteren een grote release gedaan op het systeem. Hier is zeer lang aan gewerkt, omdat het een behoorlijk complex en kritisch proces vormt binnen alle NWWI systemen. Het is meerdere malen uitvoerig getest en nu blijkt de praktijk toch weerbarstiger en lopen we tegen verschillende issues aan. Er zijn inmiddels verschillende updates gedaan en de lopende issues worden nu een voor een opgelost. We houden u op de hoogte van de vorderingen. Nogmaals excuus voor het ongemak.
2023-02-28 16:00 uur: Wij zijn op de hoogte van het feit dat bepaalde functies binnen Taxatieweb op dit moment niet werken. Ook het gereed melden van taxatierapporten is helaas niet mogelijk. Onze ICT-afdeling is momenteel druk bezig het probleem op te lossen. Wij gaan ervan uit dat het zo spoedig mogelijk wordt opgelost, dus ons verzoek is om het op een later tijdstip nogmaals te proberen. Excuses voor het ongemak.