NWWI

Op deze website pagina wordt de actuele status vermeld ingeval van storingen op onze dienstverlening of storingen binnen onze infrastructuur. Daarnaast maken we op deze pagina ook meldingen van onderhoudswerkzaamheden die impact hebben op het gebruik van o.a. Taxatieweb of verschillende webservices.

Actuele melding(en):
Storing: 
25-03-2021 18:05 uur: De storing is inmiddels door het datacenter verholpen en alles functioneert weer naar behoren. Fijne avond.
25-03-2021 17:40 uur: Wij worden momenteel geconfronteerd met een storing bij ons datacenter (Melding BC) en daardoor is het niet mogelijk om de NWWI applicaties te gebruiken. We zijn in overleg met hen om te achterhalen hoe snel dit kan worden opgelost. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. Excuus voor het ongemak.

Eerdere meldingen:
18-03-2021 11:10 uur: Wij hebben even afgewacht met het maken van een melding om zicht te krijgen op de resultaten van de "bugfix" op een interne storing met de foto's. We kunnen u melden dat alles is hersteld en de validatie sinds vanochtend weer op het normale niveau functioneert en de achterstand is ingelopen. Fijne werkdag toegewenst.
17-03-2021 15:30 uur: Wij ondervinden op het moment hinder van een storing met de foto's in de rapporten. Onze afdeling ICT is hiermee aan de slag om zo snel mogelijk alles weer naar behoren te laten functioneren. Het kan zijn dat het valideren uw taxatierapporten iets langer duurt dan u van ons gewend bent. Naar alle waarschijnlijkheid zijn uw ondertekende rapporten morgen dan ook weer volledig hersteld.

16-03-2021 10:30 uur: De oorzaak van het probleem is gevonden en verholpen. Taxatieweb werkt weer op normale snelheid. Fijne werkdag
16-03-2021 - 10:15 uur: We hebben geconstateerd dat Taxatieweb zowel intern als extern erg traag werkt. De ICT afdeling is dit probleem aan het onderzoeken en zal trachten het zo snel mogelijk te verhelpen. We houden u op de hoogte van de situatie.

Onderhoud: Op dit moment zijn er geen onderhoudswerkzaamheden meer gepland.