NWWI

Op deze website pagina wordt de actuele status vermeld ingeval van storingen op onze dienstverlening of storingen binnen onze infrastructuur. Daarnaast maken we op deze pagina ook meldingen van onderhoudswerkzaamheden die impact hebben op het gebruik van o.a. Taxatieweb of verschillende webservices.

Actuele melding(en):
2023-03-01 11:25 uur update: Alle issues zijn inmiddels door de ICT-afdeling opgelost en Taxatieweb zou weer volledig naar behoren moeten werken. Bedankt voor uw begrip in deze.
2023-03-01 10:15 uur update: NWWI heeft gisteren een grote release gedaan op het systeem. Hier is zeer lang aan gewerkt, omdat het een behoorlijk complex en kritisch proces vormt binnen alle NWWI systemen. Het is meerdere malen uitvoerig getest en nu blijkt de praktijk toch weerbarstiger en lopen we tegen verschillende issues aan. Er zijn inmiddels verschillende updates gedaan en de lopende issues worden nu een voor een opgelost. We houden u op de hoogte van de vorderingen. Nogmaals excuus voor het ongemak.
2023-02-28 16:00 uur: Wij zijn op de hoogte van het feit dat bepaalde functies binnen Taxatieweb op dit moment niet werken. Ook het gereed melden van taxatierapporten is helaas niet mogelijk. Onze ICT-afdeling is momenteel druk bezig het probleem op te lossen. Wij gaan ervan uit dat het zo spoedig mogelijk wordt opgelost, dus ons verzoek is om het op een later tijdstip nogmaals te proberen. Excuses voor het ongemak.

Eerdere meldingen:

Update 12:05 uur: Microsoft heeft ons gemeld dat de storing is verholpen. Nogmaals excuus voor het ongemak en bedankt voor uw begrip in deze.
2023-01-25 9:25 uur: Het NWWI ondervindt momenteel veel hinder van een storing bij Microsoft. We hebben al contact met ze opgenomen en men is volop bezig de storing te verhelpen. We gaan ervan uit dat deze storing op korte termijn wordt verholpen en verzoeken u het over een klein uurtje nogmaals te proberen. Excuus voor het ongemak.