NWWI

Op deze website pagina wordt de actuele status vermeld ingeval van storingen op onze dienstverlening of storingen binnen onze infrastructuur. Daarnaast maken we op deze pagina ook meldingen van onderhoudswerkzaamheden die impact hebben op het gebruik van o.a. Taxatieweb of verschillende webservices.

Actuele melding(en):

2022-10-10 15:30 uur: Tot nader berichtgeving is de oude versie teruggezet door NRVT en speelt het probleem niet meer.
2022-10-04 10:30 uur: Problemen bij uitwisseling informatie met NRVT
Er heeft een update plaatsgevonden bij het NRVT, die ervoor heeft gezorgd dat in de dagelijkse uitwisseling tussen NRVT en NWWI er een mismatch is ontstaan met betrekking tot de informatie over de geregistreerde taxateurs en kantoren. Daarom kunt u op dit moment hinder ondervinden bij bijvoorbeeld het accepteren van aanvragen en andere zaken.

Op dit moment zijn wij in afwachting van een reactie van de NRVT op welke wijze deze mismatch zo snel mogelijk kan worden verholpen. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld.

Eerdere meldingen:

2022-09-14 9:30 uur: Er zijn op dit moment geen storingen bij ons bekend.
2022-09-13 8:45 uur: De storing bij het Kadaster is inmiddels verholpen, maar er doen zich schijnbaar nog wel problemen voor bij ruimtelijkeplannen.nl. Zodra wij meer informatie hebben dan zullen wij u informeren.
2022-09-12 15:15 uur: Er is momenteel een grote storing bij het Kadaster waardoor het niet mogelijk is informatie op te halen en voor NWWI dus ook niet mogelijk is om de verplichte bijlage(n) te genereren. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.