NWWI

Op deze website pagina wordt de actuele status vermeld ingeval van storingen op onze dienstverlening of storingen binnen onze infrastructuur. Daarnaast maken we op deze pagina ook meldingen van onderhoudswerkzaamheden die impact hebben op het gebruik van o.a. Taxatieweb of verschillende webservices.

Actuele melding(en):
Chat functie
13-10-2021 14:10 uur: Op dit moment kan het voorkomen dat de chat niet altijd beschikbaar is. U krijgt dan een melding dat wij offline zijn. Uw bericht ontvangen wij evengoed via de mail, wij zullen u dan ook zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien.

Eerdere meldingen:
Chat functie offline!
12-10-2021 13:35 uur: Er doen zich momenteel problemen voor bij onze leverancier van de chat functie. Hierdoor kunnen wij niet direct reageren op uw vraag. De vraag wordt wel automatisch doorgezet naar de support e-mailbox en is het niet nodig deze opnieuw via de mail toe te sturen. De Supportafdeling zal u mail zo snel mogelijk beantwoorden. Excuus voor het ongemak
Storing Taxatieweb opgelost
11-10-2021 15:38 uur: Storing is opgelost en Taxatieweb functioneert weer naar behoren. Dank voor het begrip.
11-10-2021 15.00 uur: Op dit moment ondervinden wij problemen met Taxatieweb. Het kan zijn dat meerdere functies niet of vertraagd werken. Onze afdeling ICT werkt aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.
Telefoonstoring NWWI
28-09-2021; 10.00 uur: De storing is gisterenavond verholpen en sindsdien zijn wij dan ook telefonisch weer volledig bereikbaar.
27-09-2021; 10:31 uur: Wij hebben momenteel een storing met onze VOIP centrale en zijn daarom telefonisch niet bereikbaar. Onze leverancier en onze medewerkers doen er alles aan om deze storing zo snel mogelijk te verhelpen. Wij houden u op de hoogte en excuus voor het ongemak.
Storing Bodemloket.nl: 
30-07-11:45 Gisteren heeft men onderhoud gepleegd op bodemloket.nl en was de site niet bereikbaar. Ook vandaag zijn er problemen met de bereikbaarheid van de site, mogelijk nog steeds als gevolg van de verrichte werkzaamheden in het kader van onderhoud. Zodra wij meer vernemen over de status dan zullen wij u informeren. Namens bodemloket.nl excuses voor het ongemak