NWWI

De Smartphone App van Taxatieweb biedt de actieve gebruiker van Taxatieweb de mogelijkheid om foto’s aan een NWWI taxatierapport toe te voegen en is deze is ingrijpend vernieuwd!

Foto’s toevoegen aan uw rapport
Vanuit de App maakt u de keuze voor het juiste taxatierapport en de rest wijst zich vanzelf. U kunt de foto’s direct voorzien van een onderschrift en op locatie al aan de opdracht toevoegen. De foto’s worden via 3G, of indien gewenst later via WIFI, naar het gekozen taxatierapport geupload. Verder is het mogelijk eerder genomen foto’s vanuit het “Album” aan het rapport toe te voegen.

Zet de locatievoorzieningen aan en uw opdrachtgever krijgt straks in het rapport direct te zien waar het getaxeerde object ligt ten opzichte van de referentieobjecten. Werken met de deze App zorgt ervoor dat u sneller en efficiënter kunt werken bij het opstellen van uw rapport.

 De App is gebouwd met de laatste technologie en is “responsive”. Bij Responsive Design staan de onderdelen van de applicatie niet vast, maar in verhouding tot elkaar. De applicatie is schaalbaar en past zich aan op de grootte van je scherm. Afhankelijk van het type smartphone is de App beschikbaar in de Apple App-store of de Android store. We verwachten snel een Windows versie operationeel te hebben

Suggesties?

Ideeën voor de app? Laat het ons weten via uservoice. Mogelijk kunnen we dit dan in een volgende update meenemen