NWWI

Welkom op de verzamelpagina van het NWWI, waarvan Taxateurs Unie, TVI en iValidatie sinds medio november 2019 onderdeel van uitmaken. De individuele websites van deze validatie-instituten zijn niet meer toegankelijk om in te loggen of het invoeren van taxatieopdrachten. Deze pagina is uitsluitend bedoeld om oude rapporten te kunnen inzien of voor taxateurs, intermediairs, geldverstrekkers en woningcorporaties om in te loggen via het desbetreffende Extranet om zo nog in het account de rapporten in te zien

Via onderstaande linkjes kunt u inloggen op het Extranet van Taxateurs Unie, TVI en iValidatie, hiervoor moet u wel gebruikersnaam en wachtwoord invoeren. Op deze wijze behoudt u voorlopig toegang tot de “oude” taxatierapporten.

TaxateursUnie

iValidatie

TVI

Mogelijk dat er nog vragen leven bij u als taxateur, daarom hebben in het kort de meest belangrijke zaken voor u op een rijtje gezet.

 • Tot welk moment kan ik nog opdrachten invoeren?
  Dat kan tot uiterlijk donderdag 30 april en tot 24.00 uur.
 • Tot wanneer kan ik mijn taxatierapporten uitwerken?
  Dit kan tot uiterlijk 1 juni 2020. Daarna is het niet meer mogelijk om de rapporten verder uit te werken.
 • Kan ik het taxatierapporten nog ontkoppelen?
  Uiteraard kan dit binnen de gestelde periode van 6 maanden. Rapporten ouder dan 6 maanden kunnen niet meer ontkoppeld worden.
 • Kan ik mijn oude rapporten nog inzien?
  Jazeker de toegang tot Taxateurs Unie Extranet (via een speciale login pagina op de NWWI website) blijft mogelijk. Op dit moment wordt er hard gewerkt om al deze taxatierapporten over te zetten naar de dataopslag servers aan het NWWI en worden vervolgens dan ook zichtbaar in uw Taxatieweb account.
 • Kan ik de taxatierapporten ook kopiëren naar Taxatieweb?
  Op dit moment is dit niet mogelijk. Er wordt bij het overzetten van de data van de taxatierapporten die zijn uitgewerkt bij Taxateurs Unie, onderzocht of deze kopieerfunctie mogelijk kan worden gemaakt binnen Taxatieweb.
 • Hoe lang worden mijn taxatierapporten bewaard?
  Voor taxatierapporten die momenteel zijn opgeslagen in de database van Taxateurs Unie en nu worden overgezet naar het NWWI geldt een bewaartermijn van 30 jaar.