NWWI

Het NWWI is een jonge organisatie en volop in ontwikkeling. Daarom zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van Programmeur. Bij het NWWI werken circa 40 mensen, de werklocatie is Utrecht.

De functie
Als PHP programmeur implementeer je functionele ideeën in een web-based taxatiesoftware systeem die dagelijks door duizenden mensen wordt gebruikt. Dat kan zowel betekenen dat je bouwt aan nieuwe functionaliteiten, als dat je verbeteringen aanbrengt in het huidige systeem. De werkzaamheden zijn afwisselend en uitdagend. Je werkt in een klein team samen met een senior PHP programmeur, een applicatie beheerder en externe partijen. Een groot deel van de tijd ben je zelfstandig aan het werk.

De voorkeur gaat uit naar een kandidaat met een succesvol afgeronde informaticaopleiding op HBO+ niveau, die beschikt over de volgende kennis en vaardigheden:

  • Je kan object georiënteerd programmeren in PHP 5 en hebt bij voorkeur kennis van onder andere SQL Server, MySQL, Javascript en XML
  • Affiniteit met MVC design pattern is een pré.
  • Je kan je kennis en ervaring illustreren met enkele werkende voorbeelden.
  • Je kan binnen een team zelfstandig functioneren, durft initiatief te nemen, bent oplossingsgericht en leergierig.


Meer informatie en solliciteren

Interesse? Voor meer informatie kan je contact opnemen met Alex van Eck, Manager Automatisering, tel. 030- 63 44 150. Direct solliciteren kan ook. Zend uw CV met motivatie naar mevrouw A. Magielse, e-mail: a.magielse@nwwi.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.