NWWI

U kunt nu zelf de geldverstrekker en het referentienummer (offertenummer hypotheek) aanpassen in Taxatieweb2.0 voor NWWI-gevalideerde rapporten. Ook als u met Realworks werkt en een Taxatieweb2.0 account heeft, kunt u inloggen bij Taxatieweb2.0 om daar zelf de geldverstrekker en het referentienummer aan te passen.

Wanneer uw opdrachtgever kiest voor een andere geldverstrekker of wanneer er sprake is van rapporten die als selectie ‘Nader te bepalen geldverstrekker’ hebben, kunt u in Taxatieweb2.0 de geldverstrekker aanpassen via ‘Geldverstrekker aanpassen’. Dit kunt u ook doen bij een ondertekend rapport. Deze knop vindt u aan de linkerkant van het menu onder ‘Tools’ of, wanneer u reeds in het rapport bezig bent, in het keuzemenu. Hier kiest u de knop ‘Geldverstrekker aanpassen’ en kiest u de nieuwe geldverstrekker. Daarbij wordt tevens de huidige geldverstrekker getoond.

Tevens is het mogelijk om het referentie- of hypotheeknummer, in het rapport aan te passen. Bij de keuze ‘Geldverstrekker aanpassen’ kunt u onder ‘Referentie’ dit aanpassen.