NWWI

Taxatieweb

Overal en altijd uw NWWI taxatie uitwerken of uw taxatierapporten inzien.

Login

De taxatiesoftware voor taxateurs.

Overal en altijd uw NWWI taxatie uitwerken of uw taxatierapporten inzien. Wanneer het u het beste uitkomt. Of u nu op kantoor werkt of vanuit huis, het kan met Taxatieweb. Ontwikkeld voor en door taxateurs.

Online bereikbaar

Met Taxatieweb kunt u online al uw taxatierapporten uitwerken en beheren. Waar en wanneer u wilt, zolang u maar de beschikking heeft over een internetaansluiting. Hierbij hoeft u zich geen zorgen te maken over back-ups, met Taxatieweb weet u zeker dat uw rapporten veilig zijn opgeslagen.

Gebruiksvriendelijk

Taxatieweb is gemaakt voor en vooral ook door taxateurs. Mensen die weten wat de dagelijkse praktijk vraagt. U hoeft geen software meer te installeren en u bent werkplek onafhankelijk. De gegevens zijn gemakkelijk in te voeren en rapporten zijn eenvoudig te printen.

Gratis te gebruiken

Bent u een gecertificeerd taxateur en aangesloten bij een brancheorganisatie en het NWWI? Dan biedt Taxatieweb de mogelijkheid om een (NWWI) gevalideerd taxatierapport en 'niet gevalideerde' taxatierapporten geheel gratis uit te werken.

NWWI koppeling

Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) is de initiatiefnemer van Taxatieweb. Taxatieweb is een webbased applicatie. Deze moderne taxatietool wordt de aangesloten taxateurs gratis aangeboden. De taxateur is hierdoor in staat om efficiënt te werken met gebruik van moderne middelen o.a. tablet en/of smartphone.