NWWI

Maanden is toegeleefd naar het lanceren van Taxatieweb2.0. Tijdens NeVaCon was het zover. Het NWWI was aanwezig met een grote stand en daar kregen wij de eerste reacties van taxateurs op Taxatieweb2.0. Sindsdien zijn de eerste 100 taxateurs die zich hebben aangemeld als “early adopter” aan de slag gegaan met het geheel nieuwe Taxatieweb2.0. De reacties zijn positief. Ontdek zelf ook de nieuwe functionaliteiten door u aan te melden via het e-mailadres inschrijven@taxatieweb.nl. U ontvangt dan een bericht waarin u een nieuwe URL krijgt toegewezen. Daarna kunt u direct starten.

Ondertussen staat de ontwikkeling van Taxatieweb2.0 niet stil. De volgende functies zijn nu ook mogelijk:

 • Het roteren van foto’s
  Naast de vereenvoudigde foto en bijlage upload en de mogelijkheid om bijlagen uit de aanvraag na acceptatie direct te importeren in het rapport is het roteren van foto’s in Taxatieweb2.0 mogelijk gemaakt. Voor het invoegen en bewerken van bijlagen, kunt u de instructie video bekijken.
 • Inspreekfunctie voor smartphones
  Taxatieweb2.0 werkt op desktop, tablet en mobiel. Wanneer u op locatie bent, kunt u direct uw aantekeningen in Taxatieweb2.0 inspreken. Dit vergemakkelijkt het later uitwerken van het rapport. Hoe dit werkt is uitgelegd in de demonstratie video.
 • Mogelijkheid tot het aanpassen van de geldverstrekker
  In Taxatieweb2.0 kunt u zelf de geldverstrekker aan het rapport koppelen. Hiervoor hoeft geen mail meer te worden verstuurd. Werkt u voor het uitwerken met een ander software pakket, zoals Realworks, dan kunt u in Taxatieweb2.0 uw rapport zoeken en dan de geldverstrekker aanpassen.

 

De functionaliteiten van Taxatieweb2.0 die reeds bekend waren, volgen kort hieronder. Voor een uitgebreider overzicht verwijzen wij u naar de vorige Validatie Update of de demonstratie van Taxatieweb2.0.

 • Eenvoudig in gebruik, er is één loketfunctie voor acceptatie, uitwerken en ondertekenen van een taxatierapport;
 • Snelle verwerking 24/7 door de nieuwste HTML 5 technologieën;
 • De mogelijkheid om zowel on- als offline te werken;
 • De voortgang van het taxatieproces eenvoudiger en duidelijker in beeld;
 • Link met historische data VBO voor de referentieobjecten, dit is enkel toegankelijk voor de leden van de branchevereniging VBO;
 • Rapporten automatisch voorzien van paraaf en handtekening als u dat wenst, zodat deze niet eerst geprint hoeven worden;
 • De suggesties die via UserVoice binnen zijn gekomen, zijn alle verwerkt. Wij stellen uw mening op prijs, daarom blijft deze mogelijkheid binnen Taxatieweb2.0 beschikbaar.

 

De doelstelling is dat op 1 februari 2016 alle taxateurs die momenteel werken met de huidige versie zijn overgestapt. Mocht u vragen hebben over Taxatieweb2.0, kunt u kijken bij de Q&A van Taxatieweb, telefonisch contact opnemen of een mail sturen.