NWWI

Er is afgelopen maanden keihard gewerkt om Taxatieweb in het geheel aan te passen aan de eisen van de huidige tijd en nu is het eindelijk zover. De komende weken zal het NWWI gefaseerd de overstap realiseren van het huidige Taxatieweb naar het geheel nieuwe Taxatieweb2.0. De doelstelling is dat op 1 februari 2016 alle taxateurs die momenteel werken met de huidige versie zijn overgestapt.

Een van de meest recente aanpassingen, welke is toegevoegd aan Taxatieweb2.0, is de mogelijkheid om via een link de historische data (lees referentieobjecten) van de brancheorganisaties NVM en VBO in te zien. Men kan dan de eigen referentieobjecten, welke de taxateur wenst te gebruiken ter onderbouwing van de marktwaarde, selecteren en gelijk toevoegen aan het taxatierapport.

Dit is natuurlijk niet het enige wat is aangepast. Eigenlijk zijn er teveel zaken om te benoemen maar onderstaand geven wij u toch een korte bloemlezing van de belangrijkste wijzigingen:

 • On- en offline werken
  Door gebruik te maken van de nieuwste HTML 5 technologieën bent u als gebruiker niet meer afhankelijk van een constant internet verbinding. Bent u op locatie, en is uw 3G of 4G signaal weggevallen? Geen probleem! Zelfs wanneer u geen signaal heeft houdt Taxatieweb2.0 de wijzigingen bij, en stuurt deze gegevens zodra u weer een signaal heeft door. Hierdoor kunt u altijd en overal doorwerken, dus ook als u tijdelijk niet over een internet verbinding beschikt. Taxatieweb2.0 zorgt voor optimaal gebruikersgemak.
 • Eenvoudig te gebruiken (Eén loketfunctie voor acceptatie, uitwerken en ondertekenen van een taxatierapport)
  Complete toegang tot het NWWI platform. Vanaf nu kunt u vanuit Taxatieweb2.0 overal in Nederland nieuwe opdrachten invoeren en accepteren, rapporten uitwerken, gereedmelden en ondertekenen. Het NWWI platform is volledig geïntegreerd in Taxatieweb2.0, alleen maar om uw werk sneller en (ge)makkelijker te maken.
 • Foto en bijlage upload sterk vereenvoudigd
  Nooit meer een missende of een verkeerde foto / bijlage. De nieuwe foto-tool in Taxatieweb2.0 maakt het uploaden en bepalen van de volgorde van uw foto's en documenten stukken eenvoudiger.
 • Rapporten automatisch voorzien van een paraaf en handtekening
  Rapporten afdrukken, handmatig paraferen en ondertekenen behoort binnenkort tot het verleden! Taxatieweb2.0 komt als eerste op de markt met de mogelijkheid om uw rapporten digitaal van uw eigen paraaf en handtekening te voorzien zonder het rapport af te drukken.
 • Eenvoudiger en duidelijker beeld van de voortgang van het taxatieproces
  Via het nieuwe dashboard van Taxatieweb2.0 heeft u in één oogopslag een compleet en eenvoudig overzicht over de voortgang van al uw taxatierapporten.
 • Snelle verwerking 24/7
  Doordat Taxatieweb2.0 een web-based applicatie is, en ontworpen is volgens de nieuwste HTML 5 technologieën, is het voor u als taxateur mogelijk 24/7 uw rapporten te onderhouden.
 • Werkt op desktop, tablet en mobiel
  Taxatieweb2.0 is HTML 5 "responsive" opgebouwd. Dat houdt in dat u vanaf iedere mobile device, pc en laptop altijd de beste beeldweergave krijgt die voor dat apparaat geldt. Taxatieweb2.0 stelt zich automatisch in op de beste weergave van uw scherm.
 • UserVoice (Alle Uservoice suggesties verwerkt)
  Uw mening telt! Voor het ontwikkelen van Taxatieweb2.0 hebben wij gebruik gemaakt van de input die u als gebruiker via UserVoice heeft ingediend. Samen met de gebruikers hebben wij naar een betere versie gewerkt, namelijk Taxatieweb2.0.
 • Extra functionaliteiten:
  • Taxatieweb2.0 heeft een aantal functionaliteiten toegevoegd die de efficiëntie van het uitwerken van uw rapport ten goede komen.
  • In Taxatieweb2.0 heeft u nu de mogelijkheid om bij financieringsrapporten de geldverstrekker te wijzigen.
  • Taxatieweb2.0 beschikt ook over een functionaliteit waarmee u direct een ontkoppeling van reeds ondertekend rapport aan kunt vragen.
  • Bijlagen uit de aanvraag kunnen na acceptatie in Taxatieweb2.0 direct in het rapport geïmporteerd worden.

 

Wij kunnen ons voorstellen dat u meteen enthousiast aan de slag wil met Taxatieweb2.0.

U kunt zich aanmelden als “early adopter”  via de e-mail. Het e-mailadres is: inschrijven@taxatieweb.nl. U ontvangt dan de komende periode een bericht van de afdeling automatisering waarin u een nieuwe URL krijgt toegewezen en u kunt daarna meteen aan de slag

Taxatieweb2.0 maakt uw werk leuk!